Robot Beratur Membeli iPhone 6S di Gedung Apple

Robot Beratur Membeli iPhone 6S di Gedung Apple

Robot Beratur Membeli iPhone 6S di Gedung Apple
Robot Beratur Membeli iPhone 6S di Gedung Apple

Pengunjung-pengunjung di sebuah gedung tertarik apabila robot beratur membeli iPhone 6S di gedung Apple. Ianya digunakan oleh seorang wanita seterusnya dia menjadi pelanggan terawal yang membeli iPhone 6S terbaru.

Kelly Lucy telah menggunakan robot yang beratur bagi pihaknya menggunakan teknologi maklumat supaya dapat berinteraksi dengan seseorang. Robot tersebut mempunyai sensor pergerakan, kesan visual dan suara.

Tambahan pula, robot tersebut telah dipinjam di tempat kerjanya. Robot itu digunakan bagi melihat keberkesanan untuk beratur di gedung Apple.

Teknologi ini sememangnya hebat kerana robot dapat berurus niaga di mana dapat menunjukkan keberkesanan yang ada.

Robot beratur membeli iPhone 6S di gedung Apple tiba di situ pada pukul 5 pagi dan telah berjaya mendapat tempat sebagai pelanggan keempat di situ.

Robot tersebut mampu berkomunikasi dengan sesiapa termasuklah dengan penjual kerana mempunyai aplikasi menggunakan kamera iPad dan pembesar suara selain mikrofon.

Iphone 6S telah menjadi fenomena yang telah mula dijual di London dan Australia yang menyebabkan para peminat telah beratur dengan panjang di luar gedung Apple sehari sebelum ianya dijual.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is caring!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam