Lebuh Raya MEX Beri Diskaun 10 Peratus Sempena Tahun Baru Cina

Lebuh Raya MEX Beri Diskaun 10 Peratus Sempena Tahun Baru Cina

Lebuh Raya MEX Beri Diskaun 10 Peratus Sempena Tahun Baru Cina
Lebuh Raya MEX Beri Diskaun 10 Peratus Sempena Tahun Baru Cina

Berita menarik untuk semua pengguna jalan raya apabila Lebuh Raya MEX Beri Diskaun 10 Peratus Sempena Tahun Baru Cina. Ianya pasti memberikan kelebihan buat semua yang menggunakan lebuh raya tersebut.

Maju Expressway Sdn Bhd (MESB) juga telah memaklumkan bahawa diskaun yang akan diberikan adalah sebanyak 10 peratus bagi memastikan Tahun Baru Cina pada tahun 2017 ini akan diraikan dengan penuh bermakna. Perkara ini juga akan memberikan kegembiraan yang bermakna bagi rakyat yang terlibat dengan perayaan tersebut.

Pihak MESB juga memberikan kenyatan bahawa diskaun ini memberikan kemudahan kepada semua kelas pengguna lebuh raya yang akan bermula dari pukul 12 tengah malam sehingga pukul 11.59 malam pada Tahun Baru Cina. Semua pengguna lebuh raya ini mestilah memastikan perjalanan yang bakal mereka lalui dirancang dengan penuh teliti supaya keselamatan semua pengguna lebuh raya akan terjamain.

Lebuh Raya MEX Beri Diskaun 10 Peratus Sempena Tahun Baru Cina yang dianggarkan bahawa lebih kurang 77,000 kenderaan akan menggunakan kelebihan ini sempena cuti perayaan.

Berita terkini berkenaan diskaun tersebut dan laporan trafik boleh dilayari oleh pengguna di laman Twitter dan laman Facebook MEXTraffic atau pun boleh menghubungi MEX Hotline di 03-83159111. Pengguna lebuh raya boleh menggunakan saluran ini untuk membuat pertanyaan supaya mereka mengetahui perkara yang berkaitan dengan baik dan dapat menggunakan kelebihan yang ada dengan sebaik-baiknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is caring!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam